Architectural Design

Riverview Extension

Situated in the Heritage zone of Hayes Paddock this modest 2 bedroom home, orginally a small 3 bedroom state house, needed some more living space. With an elevated situation and views of the Waikato River, the long time owner wanted to capture the view and extend the living area to accommodate family and friends gatherings. 

It was important to be sympathetic to the existing architectural style of the home, which has been lovingly restored and renovated in the past.The living area has a view of the river with a covered outdoor area to extend the living are through french doors into the outdoors. 


LISTEN UNDERSTAND RESPOND CREATE DEVELOP REALISE

Call Sharon for a chat and a coffee to see how Smart Living Spaces can be of service to you.


Offsite NZ Member    Licenced Building Practitioner    New Zealand Green Building Council
Duotone Design