Commercial Regeneration

Designed for a company that wants to consolidate its business currently spread over several sites onto one site I was asked to design a concept that would incorporate the main company office area along with showroom and workshop space.  

As part of the ongoing successful growth of the company it was also a requirement to improve the public face and improve accessibility for their customers so a large full height glass window enables them to feature their various products. The upstairs-downstairs offices look out to this space which will allow for more interaction and connection with their customer focused business. 

A large social staff area has been incorporated to accommodate staff from two separate workshop areas to encourage a “one team” approach instead of the current 2 team arrangement.

The building will also serve to be part of the regeneration of a mainly industrial area that is centrally located close to the CBD and this will continue to attract more light commercial and mix use activity.


LISTEN UNDERSTAND RESPOND CREATE DEVELOP REALISE

Call Sharon for a chat and a coffee to see how Smart Living Spaces can be of service to you.


Architectural Designers NZ INC   Licenced Building Practitioner
Duotone Design